Egenskaber & konsistens

Faldende orden
Vis som Liste Grid

Varer 51-56 af 56

Side
pr. side
  1. Malemiddel akvarel/gouache granuleringsspray 100ml (AQUA granulation spray) 737

    Denne forstøver bruges til at gøre ikke-granulerende akvarelfarver granulerende. Spøjt på den stadig våde akvarelfarver hvor effekten ønskes. Pigmenterne i det berørte område vil hurtigt begynde at udskille sig. Hvis den bruges på granulerende farver forstærkes den granulerende effekt. Har ingen virkning på optørrede farvelag.

    Indeholder ethanol.

    Læs mere
    76,00 DKK
  2. Malemiddel akvarel/gouache glansmiddel 60ml (AQUA gloss) 740

    Malemiddel til akvarelfarver. Øger glans og brillans. Nedsætter tørretiden. Vandfarver blandet med malemidlet forbliver vandopløselige som sædvanligt. Kan blandes med akvarelfarver eller bruges rent. Må ikke blandes i pans. Kan fortyndes med vand.

    Indeholder gummi arabicum-opløsning.

    Læs mere
    91,00 DKK
  3. Akvarel aqua drop 750 opaque white 750 30ml

    Kan bruges som dækhvid med pensel eller dyppepen/skrivepen, i blandinger med Schmincke AQUA DROP - afhængtigt af mængden lysner og nedsætter det transparensen. Ikke - hverken rent eller blandet - beregnet til AQUA DROP liner. Kan fortyndes med vand.

    Indeholder gummi arabicum, titandioxid, vand osv.

    Læs mere
    63,00 DKK
  4. Malemiddel TA 250ml "liquid glass" pouring medium

    Liquid glass fra Tri-art er et alsidigt malemiddel, som er designet til at arbejde sammen med Tri-Art akrylmaling. Det giver en glasagtig blank overflade på billedet. Det kan bruges som en form for lak - også i selve billedet, så du får flader hvor der er en epoxy-agtig blankhed. Eller du kan lægge det på til sidst, så du får en flot, blank finish. Lad akryllagene tørre grundigt (72 timer) først så du undgår krakelering.

    Kan også bruges som klassisk pouringmedium.Bemærk at tørretiden er længere end på traditionel akrylmaling. Normalt vil det være tørt efter cirka 24 timer. Indeholder en 100% akrylatpolymer emulsion og er UV-stabil. Gulner ikke over tid.

    Læs mere
    182,00 DKK
    Udsolgt
Faldende orden
Vis som Liste Grid

Varer 51-56 af 56

Side
pr. side